Actief sinds 1922

Onze diensten

Nieuwbouw

Heeft u plannen om een huis te gaan bouwen? Of heeft u net een stuk grond gekocht en wilt u sparren met een aannemer om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een huis? Bij aannemersbedrijf Albert de Witt bent u aan het juiste adres. Wanneer u een huis wilt gaan bouwen dan moet u rekening houden met een hele hoop aspecten. Daarvoor is kennis, ervaring en kwalitatief personeel enorm belangrijk. Helemaal in tijden waarin materialen en tijd een schaarste is in de bouw.Albert de Witt heeft alle kennis en ervaring in huis om deze zaken voor u uit handen te nemen en samen te werken om uw huis te realiseren.

Verbouwen

Heeft u (binnenkort) plannen om een huis compleet te gaan verbouwen? Ook bij een verbouwing is kennis, ervaring en vakbekwaam personeel cruciaal. Bij aannemersbedrijf Albert de Witt voorzien we in elke grootte van een verbouwing. Of u nu een nieuw dak wilt laten plaatsen of een complete aanbouwing wilt laten doen. Samen met onze personeel stellen we een plan op die we gezamenlijk gaan uitvoeren.
Albert de Witt heeft alle kennis en ervaring in huis om deze zaken voor u uit handen te nemen en samen te werken om uw huis te verbouwen.

Werkwijze

Door onze vakbekwame timmerlieden en een schare aan vaste onderaannemers, wordt naar de wensen van onze opdrachtgevers gebouwd. Een goede organisatie en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat wij snel en goed werk kunnen verrichten voor onze opdrachtgevers.

Vele jaren ervaring en een grote technische kennis van zaken geeft ons een voorsprong op de collega-, concurrent bedrijven.

Doelstelling

Aannemersbedrijf Albert de Witt heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Nijmegen en Arnhem, bouwwerken te realiseren waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Kwaliteit, service en het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers zijn bij ons de speerpunten.

Bouwplannen?
Maak een afspraak met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze vaste opdrachtgevers

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.