Actief sinds 1922

Projecten waar we trots op zijn

Renovatie en herbestemming boerderij Ooijpolder

In 2017 werd deze monumentale boerderij in de Ooijpolder, gelegen aan de dijk naast huiskamer café Oortjeshekken, getroffen door een brand. Nagenoeg het hele pand kon als verloren worden beschouwd. Na besluit met de architect en de familie is het voorhuis weer als woning voor eigen gebruik opgebouwd. Hier is zoveel mogelijk materiaal hergebruikt en daar waar dat niet mogelijk was, is gebruik gemaakt van materiaal dat aansluit bij het historische aspect.
Ook al ziet het achterhuis er van buiten weer uit zoals voorheen, toch is deze van binnen opgebouwd met het doel om deze in de toekomst in te richten als recreatiewoningen.

Spoorbrug De Hooge Hoenderberg Groesbeek

In 2021 hebben wij Spoorbrug De  Hooge Hoenderberg gerenoveerd. Deze spoorbrug is in 1865 aangelegd t.b.v. van het spoorwegtraject Nijmegen-Groesbeek-Kleef en ligt nu in een zeer populair wandel- en fietsgebied.

 

 

Herbestemming pand Malden

In 2020 / 2021 heeft het voormalige pand van de Rabobank in het centrum van Malden een herbestemming ondergaan naar 7 huur- en 8 koopappartementen. Tevens is er in de plint van het gebouw een horecagelegenheid gevestigd.

Herbestemming boerderij Leuth

In 2020 heeft een voormalige boerderij in Leuth, die als laatste in gebruik was als kinderdagverblijf, een herbestemming ondergaan naar 7 woningen.

Bouwplannen? Maak een afspraak met ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze vaste opdrachtgevers

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.